Кошик
224 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (68) 648-20-93
Манускрипт
Кошик

«Кулінарні секрети сестри Ольги»

250 ₴

  • Готово до відправки
«Кулінарні секрети сестри Ольги»
«Кулінарні секрети сестри Ольги»Готово до відправки
250 ₴
+380 (68) 648-20-93
Марк
+380 (68) 648-20-93
Марк
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кулінарні секрети сестри Ольги

..Шарлотка кріхка Тісто: 3 склянки борошна, 250 г маргарину, 4 жовтки, 2 пачки ванільного цукру, 1,5 ч. ложки порошку до печива. Начинка: 1,5 кг чищених яблук, 1 чайну ложку кориці, 2-3 столові ложки цукру для посипання. Піна з білків: 4 білки, 1 склянка цукру пудрити, 2 столові ложки крохмалю. Пересіваємо борошно разом з порошком до печива. Маргарин Натираємо на грубій тертці і перемішуємо з борошном, додаємо жовтки, ванільний цукор і все разом січемо ножем. Замішуємо тісто, ділимо на дві нерівні частини: більшу і меншу й ставимо на пів години до холодильника. Бритванку вистеляємо промащеним папером, і викладаємо на нього більшу розкачану частину тіста, так щоб сформувати бережки. Зверху на тісто викладаємо почищені і нарізані пластинками яблука, посипаючи їх цукром та корицею. Білки збиваємо на густу піну, після чого потрохи додаємо цукор і далі збиваємо (можна збити самі білки). Наприкінці легко вимішуємо з крохмалем і викладаємо на яблука. Зверху тремо на тертці меншу частину тіста. Випікаємо шарлотку на помірному вогні протягом години, щоб добре спеклися яблука....

Характеристики
Основні
ВиробникВидавництво Свічадо
Вид палітуркиТвердий
Рік видання2009
Кількість сторінок128
СтанНовий
Тип поверхні паперуМатова
Мова виданняУкраїнська
Формат
Довжина21 см
Ширина15 см
Інформація для замовлення
  • Ціна: 250 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner